skip to Main Content

Serveis d’impremta i producció gràfica d'alta qualitat

Alfa Printing és una indústria gràfica moderna, preparada tècnica i estructuralment i formada per professionals amb més de 35 anys d’experiència en les àrees d’impressió offset, digital i tots els processos i serveis gràfics complementaris productius.

Qualitat

Els nostres productes compleixen la ISO 12647-2: 2004 de colorimetria en impressió offset, garantint una màxima qualitat en tots els acabats.

Respecte al medi ambient

Realitzem la implantació de processos respectuosos mediambientals (ISO 14001: 2015 mediambiental).

Assessoria tècnica

Oferim una total orientació per aconseguir l’excel·lència en el servei al client.

Estricta confidencialitat

A part de les dades formals administratives pròpies de la relació comercial, garantim la confidencialitat de tots els aspectes tècnics i de continguts dels materials gràfics de les produccions.

Sostenibilitat

Homologació de control de traçabilitat de matèries primeres sostenibles amb certificats de Cadena de Custòdia (per a les marques FSC® i PEFC®) dels que podem deixar constància en els seus productes gràfics per comunicar el seu compromís mediambiental.

Solucions totals i eficients

Alfa Printing s’adapta a les necessitats de la producció gràfica de les empreses amb l’objectiu primordial d’ajudar-les a aconseguir l’èxit en la seva comunicació via l’excel·lència en la producció.

Back To Top