skip to Main Content

SERVEIS

Impressió

Oferim un servei d’impressió offset i digital amb assessorament personalitzat i professional per tal d’aconseguir que la producció s’ajusti a les necessitats específiques de cada cas.

Offset

En aquest sistema d’impressió s’aconsegueix la ràtio productivitat/rendibilitat òptima a partir de tirades mitjanes i grans, tant per a paper, cartró, així com papers especials i creatius, gràcies a la potència de les nostres màquines tecnològicament punteres que sumen 13 cossos d’impressió de full 72 x 102 cm permetent totes les possibles opcions d’impressió i una productivitat de 16.000 fulls/hora, plec acabat, amb torns programats 24 hores al dia.

Acabats d’impressió offset:

  • Vernís màquina brillant/mat/semi.
  • Vernís acrílic/brillant/mat/semi.
  • Tintes especials (fotoresistentes, invisibles per a lectura sota llum UV, fluorescents, etc…).

Espectrofotòmetre

Instrument de mesurament de color.

Treballa connectat en línia amb el CIP4 i màquines d’impressió.

Ens permet controlar en temps real qualsevol paràmetre sobre colorimetria, densitat de color sòlid, guanys de punt o trapping, complint d’aquesta manera amb la normativa ISO 12647-2: 2004, obtenint una important reducció de maculatura i una gran estabilitat del color durant la tirada de la impressió.

Digital

Sistema d’impressió òptim per tirades curtes i treballs amb personalització de camps variables, així com la impressió en superfícies especials (vinil, forex, foam, tela, lona, Dubon, etc…) també en tirades curtes.

El nostre objectiu primordial és aconseguir maximitzar l'èxit dels nostres clients.

Back To Top