skip to Main Content

Especialitzats en la impressió offset i digital

Els nostres amplis i potents recursos propis sumats a estrets vincles amb col·laboradors de confiança, ens permet oferir un servei total de preparació, impressió i realització de qualsevol tipus d’acabat per aconseguir el producte final com l’element de comunicació i/o servei que ha de contribuir l’èxit de les accions dels nostres clients.

Millora contínua i materials de qualitat

La tecnologia moderna, la millora contínua de processos i els suports i materials de qualitat juntament amb la gestió i saber fer de la nostra experimentada plantilla, són la base de l’èxit en els resultats de la nostra activitat.

A això sumem l’enriquiment i creixement constant fruit d’una íntima col·laboració amb els millors proveïdors, fabricants de maquinària d’impressió i d’acabats gràfics així com de programari, a més de les organitzacions gremials i sectorials que ens alimenten de l’actualitat en el sector.

Excel·lència en els resultats

El nostre objectiu de treball intern és l’aproximació a l’excel·lència en els resultats per la qual cosa, a part de mantenir-nos en la línia de la modernitat de mitjans tècnics, és un pilar clau la consolidació de la nostra actual plantilla de personal fortament motivat i implicat en el mateix objectiu, a més d’altament experimentat i qualificat, que és qui realment materialitza els èxits.

Així mateix, estudiem les possibles estratègies i enfocaments més diversos a l’hora de plantejar i planificar tots els aspectes de la producció de forma optimitzada i, finalment, oferim un servei d’outsourcing gràfic, un nivell superior al de l’assessorament comercial i tècnic basat en la col·laboració concertada per a la gestió de la producció gràfica dels clients que així ho requereixin, que pot ser divisional o per producte, departamental o fins i tot global.

Missió

Oferir serveis de producció gràfica globals d’alta qualitat i aconseguir:

  • Que els nostres clients, els seus departaments de compres i de màrqueting, i els nostres col·laboradors, ens considerin i distingeixin en el sector com una excel·lent opció per a desenvolupar les seves accions de comunicació.
  • Que els nostres empleats se sentin orgullosos i estimulats per participar i créixer amb aquest projecte.
  • Que els inversors ens considerin una empresa amb un pla segur per retorns a llarg termini.

Visió

Mantenir i estendre:

  • La difusió entre totes les persones mitjançant el suport gràfic imprès i transformat en element de comunicació les possibilitats estètiques i pràctiques que el nostre desenvolupament social assoleix en tot moment com a oportunitat de millora i progrés de la mateixa societat i de les persones que la conformen, de les fites culturals, artístiques, tècniques, científiques, etc … de la nostra civilització.
  • Els valors humanístics i culturals que ens entenen i reinventen en lo personal i lo col·lectiu.

Equip

Alfaprinting està format per un equip de professionals amb un vast know how del sector i els seus secrets, alhora que entusiasta i motivat en el desenvolupament professional de la mà de l’evolució de tot l’equip que conformem.

A part de la dinàmica pròpiament productiva, el nostre enfocament d’atenció al client es basa en una assistència propera, de qualitat i professional gestionada per un interlocutor únic que pugui adquirir el coneixement de les necessitats del client perquè puguem acomodar-nos a elles en el servei i consolidar una relació de plena confiança.

El nostre objectiu primordial és aconseguir maximitzar l'èxit dels nostres clients.

Back To Top